در روز هایی که تازه استفاده ی فرستادن پیام از طریق موبایل آمده بود برنامه های hangouts و what's app که هر دو در سال 2013 توسط شرکت های خود ساخته شده بودند به رقابت با یکدیگر پرداختند که سرانجام مردم از what's app استقبال بیشتری کردند و برنامه ی hangouts که توسط گوگل ساخته شده است زیان بسیار زیادی کرد و روز به روز از افرادی که از اپلیکیشن ساخت گوگل استفاده می کردند کم و به برنامه ی what's app اضافه می شد .

این روند همچنان ادامه داشت که سر انجام در سال 2017 ، telegram پدید آمد . این برنامه به قدری پیشرفت کرد که تعداد بیشماری از کاربران را به خود جذب کرد و این برنامه دقیقا همان کازی را که what's app بر سر hangouts آورد را با خودش کرد و استقبال از what's app نیز کاهش یافت و telegram  افزایش . اما این برنامه نتوانست شهرت خود را مگه دارد و طولی نکشید که در سال 2018/2019 بعد از چند سری مذاکره به این توافق رسیدند که telegram را غیر فعال و از دسترس مشتریان خارج کنند زیرا در این چندسال هکران و کاربران متخصص زیادی توانستند به عمق این برنامه نفوذ کنند و یک محیط نا امن برای کاربران به وجود آمد . بیشترین سود را این وسط چه کسی کرد ؟ بله درست است . what's app .  زیرا محبوبیت آن نزد کاربران رطبه ی دوم را داشت و پس از غیرفعال شدن  what's app،  telegram توانست به روزهای اوج خودش برگردد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روشنگري اجتماعي شهید مدافع حرم خلیل تختی نژاد Kevin نوای دلها وبلاگ خبری رز IranianRealtor خريد و فروش سيم کارت دبیری الهیات منتظران دانلود فارس