اپل (Apple)

ارزش بازار: ۹۶۳٫۳۳ میلیارد دلار

اپل شرکت چندملیتی آمریکایی است که در زمینه طراحی و ساخت لوازم الکترونیکی و نرم‌افزار کامپیوتر فعالیت می‌کند.

این کمپانی که در سال ۱۹۹۷ در آستانه ورشکستگی قرار گرفته بود، حالا ارزشی نزدیک به یک تریلیون دلار دارد.

 

 

 

سامسونگ (Samsung)

ارزش بازار: ۲۲۱٫۶ میلیارد دلار

شرکت سامسونگ الکترونیک شرکت کره‌ای چند ملیتی در زمینه الکترونیک و فناوری اطلاعات است که در سال ۱۹۶۹ تاسیس شد. یک‌پنجم کل صادرات کره جنوبی از محصولاتی است که این کمپانی تولید می‌کند. شهرت سامسونگ بیشتر مربوط به تولید لوازم الکترونیکی است.

 

 

 

 

مایکروسافت (Microsoft)

ارزش بازار: ۹۹۵٫۳۲۴ میلیارد دلار

مایکروسافت که رقابتی دیرینه با اپل دارد، در نهایت موفق شد بار دیگر با یک طرح تجاری اصلاح‌شده ظهور کند. اگرچه سامسونگ در فهرست فوربس به عنوان سومین شرکت فناوری قرار گرفته، اما از نظر ارزش جاری بازار، بالاترین رقم را به خود اختصاص داده است.

مایکروسافت همچنین موفق شده سرویس رایانش ابری خود را توسعه داده و برنامه‌های پرداخت ماهانه برای استفاده از نرم‌افزار Office در نظر گرفته است.

تحلیل‌گران موسسه مورگن‌استنلی سال گذشته پیش‌بینی کرده بودند که مایکروسافت می‌تواند سال آینده با پیشتازی در زمینه رایانش ابری، نشان افتخار اولین شرکت یک تریلیون دلاری در جهان را به خود اختصاص دهند.

مایکروسافت همچنین توانسته با تولید لپ‌تاپ‌های سرفیس به بازار سخت‌افزار هم ورود کند. این کمپانی که دست‌کم نیمی از بازار اسمارت‌فون‌ها را به شرکت‌های گوگل و اپل واگذار کرده، در حال حاضر سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی در توسعه اپلیکیشن‌های کاربردی هوش مصنوعی انجام داده است.

 

 

 

 

آلفابت (Alphabet)

ارزش بازار: ۸۸۵٫۹۷ میلیارد دلار

آلفابت در اکتبر سال ۲۰۱۵ تاسیس شد و گوگل را به عنوان زیرمجموعه خود معرفی کرد.علاوه بر موتور جستجوی پیشرو، آلفابت تمامی پروژه‌های جانبی گوگل از جمله پروژه‌های این کمپانی در بخش سرمایه‌گذاری و تحقیقات، واحد تلفن‌های هوشمند، کمپانی نِست، شرکت گوگل ایکس، کالیکو که در حوزه بهبود کیفیت زندگی انسان‌ها فعالیت می‌کند و لایف سانس از زیرمجموعه‌های نسبتا تازه این کمپانی هستند.

از دیگر کمپانی‌های زیرمجموعه آلفابت می‌توان به گوگل ونچر و گوگل کپیتال اشاره کرد که اولی تامین مالی استارتاپ‌ها را برعهده دارد و دومی سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت انجام می‌دهد.

 

 

 

اینتل (Intel)
ارزش بازار: ۲۳۴٫۷۳ میلیارد دلار

این کمپانی رتبه دوم از نظر میزان درآمد در تولید نیمه‌هادی‌ها را دارد.

شرکت اینتل در سال ۱۹۶۸ تاسیس شد و مبدع فناوری ریزپردازنده‌های اکس ۸۶ است.

 

 

 

آی‌بی‌ام (IBM)

ارزش بازار: ۱۲۴٫۰۸ میلیارد دلار

این کمپانی در دهه ۱۸۸۰ تاسیس شد. علی‌رغم آنکه آی‌بی‌ام یکی از شناخته‌شده‌ترین خطوط تجاری خود یعنی تولید PC را در سال ۲۰۰۵ به شرکت چینی لنوو فروخت اما همچنان یکی از معتبرترین برندهای جهان محسوب می‌شود.

این شرکت تولیدکننده و فروشنده نرم‌افزار، سخت‌افزار، ارائه‌دهنده خدماتی چون زیرساخت، میزبانی وب، فناوری نانو و رایانه بزرگ است.

 

 

 

 

فیس‌بوک (Facebook)

ارزش بازار: ۵۴۶٫۶۰۶ میلیارد دلار

فیس‌بوک که در فوریه سال ۲۰۰۴ تاسیس شد، به طور میانگین ۲٫۲۷ میلیارد کاربر فعال در ماه دارد. این غول شبکه‌های اجتماعی که حالا از نظر رشد جهانی با محدودیت‌هایی روبرو شده، اقدام به خریداری سایر پلتفرم‌ها از جمله واتس‌اَپ و اینستاگرام کرده است.

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : شرکت ,بازار ,ارزش ,میلیارد ,کمپانی ,دلار ,ارزش بازار ,میلیارد دلار ,مایکروسافت همچنین ,لوازم الکترونیکی ,فعالیت می‌کند
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

LOST FILE چرخنده ی کار و تولید بازار لاستیک | خرید لاستیک , فروش لاستیک , قیمت روز لاستیک , لاستیک خودرو شرکت بازر گانی پخش چسب ريما موزيک ايراني parand سیلو مائده دهگلان Kelsey شـرکت خدمات زیارتی محبان نـدای حرا